Galatasaray-Zürih maçı öncesi hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı

Galatasaray-Zürih maçı öncesi hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı

Türkiye'de yaşanan askeri darbe girişimine karşı çıkan eylemlerde hayatını kaybeden insanlar için, Galatasaray-Zürih hazırlık maçı önceside saygı duruşunda bulunularak anıldı.

Galatasaray'ın Zürih ile İsviçre'de oynadığı karşılaşma öncesi darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım bu kapsamda Uhşen hazırlık kupasında İsviçre ekibi Zürih ile karşı karşıya geldi. Maç öncesinde iki takım futbolcuları ülkemizde darbe girişimi öncesi hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

16-07/17/galatasaray-turk-bayragi-pozu.jpg

Ayrıca Sarı-Kırmızılı futbolcular maç öncesinde Türk bayrağı ile poz verdi.

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından da "Hayatını kaybeden şehitlerimiz için İsviçre'de 1 dakikalık saygı duruşu" paylaşımı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN