Galatasaray'da Bruma'nın performansı yüzleri güldürdü

Galatasaray'da Bruma'nın performansı yüzleri güldürdü

Galatasaray yeni sezon öncesi çalışmalarını İsviçre'de sürdürürken Bruma'nın hazırlık maçlarında gösterdiği performans dikkatlerden kaçmadı. Portekizli yıldızın Zürih ile oynanan hazırlık maçında takımı adına harika bir gole imza attı.

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken hazırlık kampında genç yıldız Bruma'nın gösterdiği performans umut veriyor.

Geçtiğimiz sezonu La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da geçiren ve bir yılın ardından takıma geri dönen Portekizli oyuncu, Galatasaray'ın İsviçre kampında karşılaştığı Thun ve Zürih karşılaşmalarında forma giyip iki maçta da birer golle rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Yıldız futbolcu aynı zamanda 3-0 kazanılan Zürih karşılaşmasında maçın adamı seçildi.

16-07/17/cnlfcx2wgaajy2_.jpg

İsviçre temsilcisi Zürih ile oynanan müsabakada maçın adamı seçilen Bruma'ya saat hediye edildi / FOTO: Galatasaray

'BRUMA İLE ÇALIŞMAK ÇOK KEYİFLİ'

Zürich galibiyetinin ardından Bruma'nın performansını değerlendiren Hollandalı çalıştırıcı Riekerink, "Bruma ile yeni çalışmaya başladık. Hazırlık kampı yeni başladı. Çok iyi bir futbolcu Buruma. İyi bir futbolcuyu da istemeleri kadar normal bir şey yoktur. Çalışması çok zevkli. Profesyonel davranmasından, antrenmanlardaki tutumlarından çok memnunum. Çok çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum" diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Real Sociedad formasıyla La Liga'da 32 maça çıkan Bruma, takımına 2 gol ve 1 asistlik skor katkısında da bulundu. Bruma'nın Sociedad formasıyla Real Madrid filelerine gönderdiği gol ise uzun süre hafızalardan çıkmamıştı.

Galatasaray taraftarının bu sezon Portekizli oyuncudan beklentisi oldukça yüksek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN