Gaziantep'te kuyumcu soygunu girişimi: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te kuyumcu soygunu girişimi: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te bir kuyumcuya biri kadın 2 kişi silahlı soygun girişiminde bulundu. Kuyumcu sahibi ve soyguncular arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 şüpheli hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Şahinbey ilçesine bağlı Maaşkuyu Caddesi'nde faaliyet gösteren kuyumcuya yüzlerini gizleyerek giren biri kadın 2 kişi, iş yeri sahibi Şükrü Ekinci'ye silah çekip, altınları almak istedi. Ekinci'nin de silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada iş yeri sahibi ile 2 şüpheli yaralandı. Bu sırada hafif yaralı kadın soyguncu, kaçarak izini kaybettirdi.

17-05/24/k.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan kavgada iş yeri sahibi ile kimliği henüz belirlenemeyen erkek soyguncu, ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesine götürüldü. Şüpheli, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İş yeri sahibi ise tedavi altına alındı.

17-05/24/k1.jpg

Olayın ardından çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, kaçan kadın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GAZİANTEP/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN