Gökhan Özen'in çalındığını düşündüğü lüks otomobili otoparkta çıktı

Gökhan Özen'in çalındığını düşündüğü lüks otomobili otoparkta çıktı

Gökhan Özen Etiler’de bir mekana lüks aracı ile gitmiş, ancak mekan çıkışı mekanın önüne park ettiği arabasını bulamayarak karakola ifade vermişti. Gökhan Özen’in çalındığını düşündüğü otomobili otoparktan çıktı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, geçtiğimiz günlerde lüks aracını Etiler'de bir mekânın önüne park etti. Arabasını park ettiği yerde bulamayınca çalındığını düşünen Özen, Etiler Karakolu'na giderek ifade verdi.

"Arabamın bulunmasını istiyorum" diyen ünlü şarkıcı, şikâyetçi olduğunu beyan etti. Özen'in şikâyeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında Gökhan Özen'in aracını park etmesi uygun olmayan bir yere bıraktığı ve bu sebeple aracının trafiği olumsuz etkilediği gerekçesiyle trafik ekipleri tarafından çekilerek Ulus Otoparkı'na götürüldüğü belirlendi.

Özen'in hırsızlık iddiası boş çıkınca, savcılık olayla ilgili takipsizlik kararı verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN