Yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi belli oldu: "Shadows"tan ilk fragman

Yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi belli oldu: "Shadows"tan ilk fragman

Heyecanla beklenen yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi belli oldu! Assassin's Creed Shadows'un ilk resmi fragmanı yayınlandı! İşte Assassin's Creed Shadows'tan ilk fragman...

Ubisoft’un yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows'un ilk resmi fragmanı yayınlandı. Fragmanda iki oynanabilir ana karakter ve Feodal Japonya'nın büyüleyici atmosferi tanıtılıyor.

ASSASSIN'S CREEDS SHADOWS'TAN İLK FRAGMAN

Ubisoft, merakla beklenen yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows için ilk resmi fragmanı yayımladı. 4 dakikalık bu etkileyici fragman, oyunun kanlı ve heyecan dolu olacağını gözler önüne seriyor. Fragman, Feodal Japonya’nın büyüleyici dünyasında iki ana karakteri tanıtıyor: Japonya tarihinde kaydedilen ilk siyahi Samuray Yasuke ve geleneksel bir suikastçı olan Naoe.

Oda Nobunaga’nın koruyucusu olarak bilinen Yasuke, Japon tarihinin genellikle göz ardı edilen bir yönünü aydınlatmak için oyuna dahil edilmiş. Yasuke’nin yanında ise geleneksel Japon kültürüne daha yakın olan ve suikastçı olarak görev yapan Naoe yer alıyor. Bu ikili, Feodal Japonya’nın karmaşık ve entrika dolu dünyasında derin bir hikayenin içine çekiliyor.

Assassin’s Creed Shadows, Kansai bölgesine odaklanan etkileyici bir haritada geçiyor. Fragmanda görüldüğü üzere, Yasuke ve Naoe, Tapınakçılar ile karşı karşıya gelerek güven, ihanet ve sadakat temalarını derinlemesine işleyen bir hikayenin parçası oluyorlar. Oyuncular, bu karmaşık dünyada Yasuke’nin kendi kültüründen farklı bir dünyada nasıl ayakta kalacağını ve Naoe ile ilişkisini keşfedecekler.

Assassin's Creed Shadows Sinematik Fragmanı Yayınlandı! (Video) - Tamindir

Oyunu farklı kılan unsurlardan biri de Yasuke ve Naoe arasındaki ilişkinin derinliğidir. Başlangıçta rakip olarak başlayan bu ikili, ortak bir düşmana karşı birlikte çalışmayı öğrenerek birbirlerine güvenmek zorunda kalıyorlar. Özellikle Yasuke’nin yolculuğu, kendi dünyasından farklı bir dünyada nasıl yol alacağını öğrenmesi bakımından dikkat çekici.

Assassin’s Creed Shadows’un çıkış tarihi geçtiğimiz hafta Ubisoft tarafından yanlışlıkla sızdırılmıştı. Ancak yeni fragmanla birlikte 15 Kasım 2024 tarihi doğrulandı. Oyunun, Assassin’s Creed Odyssey’i geliştiren ekip tarafından geliştirildiği de belirtiliyor.

Ubisoft ayrıca, fragmandan ayrı olarak karakterleri tanıtan özel bir tanıtım videosu da paylaştı. Bu video, oyunculara Yasuke ve Naoe hakkında daha detaylı bilgi sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN