Gordanev Rusya'nın KKTC'ye uyguladığı spor ambargosuna tepki gösterdi

Gordanev Rusya'nın KKTC'ye uyguladığı spor ambargosuna tepki gösterdi

KKTC Tekvando Milli Takımı’nın Rus asıllı sporcusu Nikita Gordanev, Rusya’nın kendilerine uyguladığı ambargoya tepkisini bir mektupla dile getirdi.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Rusya’nın, KKTC Tekvando Milli Takımı’na Dünya Şampiyonası için uyguladığı vize ambargosuna tepkiler büyüyor. Girne Amerikan Koleji’nde öğrenci olan Rus asıllı KKTC Tekvando Milli Takım sporcusu Nikita Gordanev, Global Tekvando Federasyonu’na (GTF) hitaben bir mektup kaleme aldı. Üç dil bilen 10 yaşındaki Nikita GTF Başkanı Linda Park’a hitaben yazdığı mektupta turnuva için uzun zamandır antrenman yaptığını, denize giremediğini, bir tek dondurma bile yemediğini ancak müsabakaya alınmadıkları için son derece üzgün olduğunu söyledi. Genç sporcu “Sanki yangından çıktım, umutlarım kül oldu” dedi.

PARK'TAN YANIT

GTF Başkanı Linda Park da yanıtında bu defalık ambargoya engel olamadıklarını ancak bundan sonra böyle bir sıkıntı yaşanmayacağını söyledi. Park “Sen çalışmalarına devam et, sizi görmek için çok sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN