Göreler şaşıp kalıyor: Ayak numarası 63

Göreler şaşıp kalıyor: Ayak numarası 63

Venezuela'nın Maracay kentinde yaşayan Jeison Rodriguez'in ayakları 63 numara. Boyu 2 metre 20 santimetre olan Rodriguez'in ayakları 40 santimetre. Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Jeison Rodriguez'in en büyük derdi ise kendine uygun bir ayakkabı bulamaması.

 2 metre 20 santimetre boyundaki genç adamın iriliğinin yanı sıra dikkat çeken bir nokta daha var: O da ayakları. Rodriguez'in Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran ayakları tam 63 numara. Rodriguez'in sol ayağı 40.55, sağ ayağı ise 40.57 santimetre uzunluğunda.

Venezuela'nın Maracay kentinde yaşayan genç adamın ayakkabılarını, Almanya'nın Hollanda sınırı yakınındaki bir ayakkabıcı yapıyor. Son 5 yıldır Jeison Rodriguez için ayakkabı yapan ayakkabıcı Georg Wessels, Rodriguez gibi normalden büyük ayakları olan insanlar için özel olarak üretim yapıyor.

18-06/08/2-1528474466.jpg

AYAKKABI ALMAK İÇİN AVRUPA'YA GİTTİ

Jeison Rodriguez, hayatında ilk kez Georg Wessels ile buluşmak için ülkesini terk edip Avrupa'ya gitmiş.Tam adı Jeison Orlando Rodriguez Hernandez olan adam, evine ayaklarına uygun olan bir çift ayakkabı ile döndüğü için çok mutlu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN