Adalet Bakanı Bozdağ'dan Adil Öksüz açıklaması | Son dakika haberleri

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Adil Öksüz açıklaması | Son dakika haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD konsolosluğundan arandığı haberiyle gündeme gelen Adil Öksüz'ün Türkiye'de olduğunu söyledi. Bozdağ, "Bence birileri Türkiye'de Adil Öksüz'ü saklıyor" dedi.

Bir televizyon programına katılan Adalet Bakanı Bozdağ şunları söyledi: "Adil Öksüz yakalanıp konuşulduğu takdirde, 15 Temmuz'la ilgili karanlık pek çok soru aydınlanacak. Bana göre, Adil Öksüz yurtdışına kaçırılmadı, bana göre Türkiye içinde birileri tarafından saklanıyor. FETÖ terör örgütü Adil Öksüz'ü infaz etmiş de olabilir, ama bu yönde bir bilgi yok."

ABD'NİN AÇIKLAMASINI TATMİN EDİCİ BULMADIM

Bozdağ, Öksüz'ün 22 Temmuz 2016'da ABD Başkonsolosluğu tarafından aranmasına dair konuşurken "ABD'nin açıklamasını tatmin edici bulmadım. Kaçan FETÖ'cü neden ABD'ye gidiyor? FETÖ'cülerin de izinleri iptal edilmeli" dedi.

TUTUKLANMA SİYASİ OPERASYONDUR

Bozdağ, "Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanması siyasi bir operasyondur. Halkbank Genel Müdür Yardımcısı'nı ABD'de hemen tutukluyorsun. Peki bu darbe girşiminin arkasındaki ismi neden tutuklamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN