Adana'da cezaevinde çocuk koğuşunda yangın

Adana'da cezaevinde çocuk koğuşunda yangın

Yangın nedeniyle 2 çocuk mahkumun hastaneye kaldırıldığını belirten Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şu an için cezaevinde durumun normal olduğunu kaydetti

Adana E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki çocuk koğuşunda yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Kürkçüler mevkisindeki cezaevinin çocuk koğuşunda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kurum görevlilerince söndürüldü. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını söyledi.

Yangın nedeniyle 2 çocuk mahkumun hastaneye kaldırıldığını belirten Demirtaş, şu an için cezaevinde durumun normal olduğunu kaydetti.

2 AY ÖNCE DE YANGIN ÇIKMIŞTI

Adana E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki çocuk koğuşunda 18 Ocak'ta çıkan yangında, 6 mahkum ile 5 infaz koruma memuru dumandan etkilenmişti. Mahkumlardan 17 yaşındaki M.E. ve F.K. tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN