Ankara yeni Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ankara yeni Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ankara'da yeni Emniyet Müdürü olarak atanan Servet Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Mahmut Karaaslan'ın görevi bırakmasının ardından boşalan Ankara Emniyet Müdürü koltuğuna Servet Yılmaz getirildi. İşte Ankara yeni Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtı ve detayları...

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı. Yeni Emniyet Müdürü ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz oldu. Peki herkesin merak ettiği Servet Yılmaz kimdir? Servet Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Siz de haberimizden merak ettiğiniz ayrıntıları bulabilir merak ettiklerinizi takip edebilirsiniz. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz'ın, Karaaslan'dan boşalan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanacağı öğrenildi. İşte kritik görev değişimi hakkında ayrıntılar ve yeni Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir sorunuzun yanıtı...

ANKARA EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 14 Mart 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Karaaslan emekli oluyor. Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan emekli olmak için dilekçe verdi. 14 Mart 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Karaaslan emekli oluyor. Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz'ın, Karaaslan'dan boşalan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanacağı öğrenildi.

17-08/19/4433-p.jpg

SERVET YILMAZ KİMDİR?

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilecek olan Servet Yılmaz aslen Trabzonludur. İstanbul Şile'de Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yerine getiren Yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Servet Yılmaz Ankara'nın yeni emniyet müdürü oldu. Terör, KOM gibi kiritik ve operasyonel birimlerin bağlı olduğu Servet Yılmaz, 2016 yılındaki kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirilmişti. Servet Yılmaz 25 Ocak 2015 tarihinden 28 Ekim 2016 tarihine kadar Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenmmişti. Yılmaz döneminde, terör ve KOM'da başta PKK ve FETÖ olmak üzere çok önemli operasyonlara imza atıldı. Fotoğrafta sağ tarafta yer almaktadır.

17-08/19/tirasdanemniyet-muduru-servet-yilmaza-ziyaretfc994ca5fbe7d4e72263.jpg

TORBACILARA GÖZ AÇTIRMADI

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıldönümü nedeniyle toplantı düzenleyen Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, 3 aylık dönemde kentte ’torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satışı yapan 39 kişinin tutuklandığını söyledi. Kentteki okulların çevrelerinde uyuşturucu satışı yapıldığıyla ilgili konuşan Servet Yılmaz, böyle bir durumun olmadığını ve söylenti düzeyinde olduğunu söyledi. Yılmaz, idarecilerin ve velilerin polisleri okulun çevresinde tutabilmek için tatlı yalanlar söylediğini ifade ederek, "Genel Müdürlüğümüzün de genel bir politikası; okullarımızı tabi ki güvenli bir ortam haline sokacağız, devam ettireceğiz. Ama böyle bir tehdit yok. Dediğim gibi bu daha çok ailelerin, öğrencilerin, okul idarecilerinin polisi okulun yanında, yakınında tutabilmek için söyledikleri tatlı yalanlar diyelim bunlara."

17-08/19/emniyet-muduru-servet-yilmaz-kasiad-i-ziyaret-etti.jpg

Ankara'da yeni Emniyet Müdürü olarak atanan Servet Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Mahmut Karaaslan'ın görevi bırakmasının ardından boşalan Ankara Emniyet Müdürü koltuğuna Servet Yılmaz getirildi. İşte Ankara yeni Emniyet Müdürü Servet Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorularınızın yanıtı ve detayları...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN