Bakan son noktayı koydu: Bundan sonra izin vermeyeceğiz

Bakan son noktayı koydu: Bundan sonra izin vermeyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Gazetelerde Bodrum ile ilgili üzülerek okuduğum '10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun' gibi vesaire şeyler var. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  "Eğer siz gerekli  altyapıyı, eğitimi oluşturmazsanız, sistemi kurmazsanız ortalık fırsatçılara  kalıyor. 

O zaman bu turizmin geleceğini yiyorsunuz. Gerçekten turizme yatırım yapmak isteyen, burada iş sahibi olmak isteyen, sektör olarak görenleri sektör  dışına itmiş oluyorsunuz. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz. 

Bunlara  konsantre olacağız. O zaman kişi başına turist gelirinde, harcamalarında artışı  yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Beş yıl içinde hedeflerimize inşallah ulaşacağız" açıklamasını yaptı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN