Bu gün okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı iki tatil arası tatil mi sorusunu yanıtladı

Bu gün okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı iki tatil arası tatil mi sorusunu yanıtladı

Haberimizde binlerce veli ve öğrencinin merak ettiği Bu gün okullar tatil mi? ve Milli Eğitim Bakanlığı iki tatil arası tatil mi sorusunu yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Bu gün okullar tatil mi İstanbul'da pek çok öğrenci okula gitmezken veliler tarafından hala aranmakta. İşte 30 Nisan gününe dair tüm yapılan açıklamalar ve detaylar...

Bu gün okullar tatil mi sorusu yine sosyal medyanın gündeminde. Resmi tatilleri fırsat bilen vatandaşlar kısa süreli de bir tatile çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı iki tatil arası tatil mi sorusunun yanıtını geçen hafta vermiş ve 30 Nisan pazartesi günü okulların tatil olmadığını açıkladı. Sabah saatlerinde Bu gün okullar tatil mi  İstanbul 'da trafik açık olunca merak edilip sorulmaya başilandı. İstanbul'da da tüm yurtta olduğu gibi okullar buı gün tatil değil. 30 Nisan’da tatil yok ancak yarın 1 Mayıs ve okullar, resmi kurumlar, bazı özel işletmeler tatil olacak. İşte bu güne dair tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı bu gün okullar tatil mi sorusunun yanıtını geçen hafta içi vermişti. Ama pek çok veli ve öğrenci hafta sonu tatillerini 1 Mayıs tatili ile birleştirip 4 günlük bir geziye çıktılar. Velilerin iki tatil arası tatil mi beklentisi boşa çıktı Bakanlık 30 Nisan pazartesi gününü tatil ilan etmedi. Bu gün okullar tatil mi İstanbul'da sorusu ise sabah saatlerinde trafik olmayınca işe yetişmek isteyenler tarafuından merak edilmeye başlandı. 

1 MAYIS VE 30 NİSAN RESMİ TATİL Mİ OLACAK?

Dünya çapında 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, işçi ve emekçiler günü olarak kutlanaya devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu senede 1 Mayıs resmi tatil olacak. Bu sene 1 Mayıs salı gününe denk gelmesi sebebiyle öğrenciler ve çalışanlar resmi tatilin dört gün olup olmayacağını merak ediyor.

30 Nisan pazartesi günü tatil olması halinde hafta sonunun birleşmesiyle 4 gün tatil yapılabilecek.  MEB'den okulların tatil edilmesi konusu henüz resmi bir açıklama yok. Önümüzdeki hafta bu konunun netlik kazanması bekleniyor.

28 YIL SONRA TEKRAR RESMİ TATİL OLDU 

Milli Güvenlik Konseyi'nce 12 Eylül döneminde resmi tatil olmaktan çıkarılan 1 Mayıs, 28 yıl sonra Nisan 2009'da "Emek ve Dayanışma Günü" olarak resmi tatil ilan edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN