2016 Halkbank sınav soruları - Banka personel alımı duyurusu - Son dakika haberi

2016 Halkbank sınav soruları - Banka personel alımı duyurusu - Son dakika haberi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Halkbank personel alımı sonrası kuruma girmek isteyen adaylar sınav sorularını merak etmeye başladı. Siz de yazımızdan merak ettiğiniz Halkbank sınav soru ve cevaplarını bulabilir merak ettiklerinizi takip edebilirsiniz. Ayrıca başvurular hakkında merak ettiğiniz tüm detayları da bulabilirsiniz. İşte 2016 memur alımlarına ilişkin bankadan yapılan son dakika açıklamaları ve detayları...

Halkbankası istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı,ve Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı unvanlarında personel alımı yapılacaktır. İş arayan milyonlarca gence yeni bir kapı açan banka alımları sınava göre yapacak. Adaylar ise Halkbank sınav sorularını merak etmeye başladı. Siz de yazımızdan başvurular ve sınav hakkında tüm detaylara ulaşabilir sınav sorularını yazımızdan takip edebilirsiniz.

Milyonlarca bankacının merakla beklediği müjdeli haber geldi. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, ve Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı unvanlarında personel alımı yapılacak. Konu hakkında duyuru kurumun resmi internet sitesinden yapıldı.

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI

Halkbankası İstanbul'da görev yapmak için 25 Müfettiş Yardımcısı alacağını açıkladı. Sınava katılacak adaylarda aranan özellikler ve sınav koşulları hakkında detaylı açıklamalara aşağıda yer verilmiştir. Giriş Sınavına katılabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, Müfettiş Yardımcılığı için; Lisans mezunları için 01.01.1988 ve sonrası; Yüksek Lisans mezunları için 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.

SINAVA BAŞVURU

Adaylardan başvuru bedeli olarak 70.-TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek başvuru bedeli, Atatürk Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına yatırılacaktır. Sınav ücreti 19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 09.00’dan, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir.

SINAV

Giriş sınavı yazılı aşaması; 5 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul-Anadolu, İstanbul-Avrupa, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri olmak üzere (12) farklı merkezde gerçekleştirilecektir. Süre Her oturum 120 dakika (10.00 ve 14.00 saatlerinde başlatılacaktır) Soru Sayısı Birinci Oturum: Genel Yetenek-Genel Kültür (60 Soru)/Yabancı Dil (60 Soru)

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI KILAVUZU

İkinci Oturum: Alan Bilgisi (120 Soru)

İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI

Uzman Yardımcısı Türkiye Geneli 475 personel alımı yapılacak. İç Kontrolör Yardımcısı Antalya-Balıkesir-DiyarbakırErzurum-Gaziantep-İstanbul- İzmir-Kayseri-Konya-Trabzon gibi illere 40 alım olacak.

Giriş Sınavına katılabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak İç Kontrolör Yardımcılığı için, Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan; Ekonomi (İktisat), İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, Aktüerya, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi ve Muhasebe ile bankacılık mesleği ile ilgili diğer bölümlerinden veya Hukuk Fakültelerinden veya Mühendislik Fakültelerinin Endüstri, İşletme, Matematik ve Finans Mühendisliği bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak ya da sözlü sınav sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olmak.

SINAVA BAŞVURU

Adaylardan, başvuru bedeli olarak 70.-TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek başvuru bedeli, Atatürk Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdinde ki hesabına yatırılacaktır. Sınav ücreti 19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 09.00’dan, 10 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir

İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

Giriş sınavı yazılı aşaması; 5 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul-Anadolu, İstanbul-Avrupa, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri olmak üzere (12) farklı merkezde gerçekleştirilecektir. Oturum Sayısı 2 (iki) Süre Her oturum 120 dakika (10.00 ve 14.00 saatlerinde başlatılacaktır)

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI

Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı İstanbul için 25 personel alımı yapılacak. Giriş Sınavına katılabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.

HALKBANK SINAV SORULARI

Aşağıda verdiğimiz linklerden merak ettiğiniz tüm Halkbank sınav sorularına kolaylıkla ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz.

HALKBANK SINAV SORULARI 1

HALKBANK SINAV SORULARI 2

HALKBANK SINAV SORULARI 3

HALKBANK SINAV SORULARI 4

HALKBANK SINAV SORULARI 5

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Halkbank personel alımı sonrası kuruma girmek isteyen adaylar sınav sorularını merak etmeye başladı. Siz de yazımızdan merak ettiğiniz Halkbank sıanv soru ve cevaplarını bulabilir merak ettiklerinizi takip edebilirsiniz. Ayrıca başvurular hakkında merak ettiğiniz tüm detayları da bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN