İbrahim Irmak’ın torunu Dilasu Irmak’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

İbrahim Irmak’ın torunu Dilasu Irmak’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

Bilecik Bozüyük'ün tanınmış avukatlarından İbrahim Irmak’ın torunu ve Burak Irmak’ın kızı Bahçeşehir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Dilasu Irmak’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinin en eski ve tanınmış avukatlarından İbrahim Irmak’ın torunu ve Burak Irmak’ın kızı Dilasu Irmak’ın ani ölümü ailesi, sevenleri ve sınıf arkadaşlarını yasa boğdu

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Dilasu Irmak için merkez Kasımpaşa Camiinde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı sonrasında cenaze, sevenlerinin gözyaşları arasında defnedilmek üzere belediye cenaze nakil aracına konularak İzmir Karşıyaka’ya doğru yola çıktı.

KARŞIYAKA'DA DEFNEDİLECEK

Dilasu Irmak’ın cenazesinin yarın İzmir Karşıyaka’da defnedileceği belirtildi.

Cenaze namazına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eski belediye başkaları Ahmet Berberoğlu, M.Talat Bakkalcıoğlu ve Salih Canbaz, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, esnaflar, ailesi, akrabaları, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve çok sayıda seveni katıldı

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN