İsmail Saymaz'dan Saraçhane tepkisi: Bu kadar polis ve askeri sınıra koysaydınız...

İsmail Saymaz'dan Saraçhane tepkisi: Bu kadar polis ve askeri sınıra koysaydınız...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kapsamında Taksim'e çıkan yollar kapatılırken güvenlik önlemlerinin bu sene artırılması dikkat çekti. Saraçhane'deki toplanma alanındaki işçiler barikatların önüne doğru yürüyüşe geçince polis müdahalesiyle karşılaştılar. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, alınan bu önlemlere, ''Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi'' sözleriyle tepki gösterdi.

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararına rağmen, İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanmasına izin vermedi. Alınan tedbirler kapsamında, sabah erken saatlerde Taksim Meydanı'na çıkan yollar ve Beşiktaş'taki bazı caddeler trafiğe kapatıldı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, alınan bu tedbirleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirdi. Saymaz, ''Bu kadar polis ve askeri Suriye ve İran sınırına koysaydınız, değil kaçak göçmen, kaçak kuş bile içeri giremezdi'' ifadelerini kullandı.

''HAVALİMANINDA ERDOĞAN, HALİÇ'TE OĞLU MİTİNG YAPABİLİYOR''

Saymaz, başka bir paylaşımında da şu ifadeleri kullandı:

''Atatürk Havalimanı miting alanı mı? Değil. Haliç Köprüsü? O da değil. Fakat Atatürk Havalimanı’nda Erdoğan, Haliç Köprüsü’nde oğlu miting yapabiliyor. Suriyelilerin kendi bayraklarıyla kutlama yaptığı Taksim ise 1 Mayıs’ta işçilere kapatılıyor.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN