Bakan Karaismailoğlu 'Sıkıntılı gözüküyor' diyerek saat verdi

Bakan Karaismailoğlu 'Sıkıntılı gözüküyor' diyerek saat verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, İstanbul'da kar yağışıyla ilgili yaptığı açıklamada "Cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı durum gözüküyor" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, İstanbul'da ağır vasıtaların kontrollü geçişlerinin kaldırıldığını açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nda sefer iptalleri olmadığı gibi gecikmelerin de yaşanmadığını söyleyen Karaismailoğlu, "Bugün 752 uçuş planlanmıştı. 500'ü tamamlandı, gün içerisinde 752'ye ulaşacağız" dedi.

Devam eden kar yağışı için ise tedbir aldıklarını aktaran Karaismailoğlu, "Cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı durum gözüküyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN