İmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı: Zorunlu olmadıkça çıkmayın

İmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı: Zorunlu olmadıkça çıkmayın

İstanbul'da günlerdir beklenen yoğun kar yağışı başladı. Kar yağışının başlamasının ardından İBB Başkanı İmamoğlu'ndan İstanbullulara uyarı geldi. İmamoğlu, "İstanbulluları yarın da zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla kesinlikle yola çıkmamaları konusunda bir kez daha uyarmak isterim." dedi.

İstanbul'u etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışı aralıklarla devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da, asgari personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer çalışanların yarın da idari izinli sayılacağını bildirmişti. İstanbullulara bir uyarı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında "İstanbul’da kar yağışının Cuma günü çok daha etkili olması bekleniyor." dedi. İmamoğlu, Hava sıcaklığı da ciddi oranda düşecek ve yollarda buzlanma artacak. İstanbulluları yarın da zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla kesinlikle yola çıkmamaları konusunda bir kez daha uyarmak isterim." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN