'Pantolon intiharı'nı haber yapan gazeteciye gözaltı

'Pantolon intiharı'nı haber yapan gazeteciye gözaltı

Kocaeli’nde bir babanın oğluna pantolon alamadığı için intihar ettiği iddiasını haberleştiren gazeteci gözaltına alındı.

Haber ilk olarak Ergün Demir’in genel yayın yönetmenliğini yürüttüğü ‘astakoshaber.com’ sitesinde yer almıştı. Kocaeli Zirve gazetesinin telefonla ulaştığı Demir “Ekipler önce evime gelmişler, evde olmadığımı öğrendiklerinde beni aradılar, ben de güvenlik güçlerine kendim teslim oldum. Şu anda ifade vermek üzere karakola götürülüyorum” dedi.
Demir için Hereke Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemlerinin resmen başlatıldı.

NE OLMUŞTU?

Devrim'in 14 yaşındaki oğlunun okul kıyafeti olmadan okula gittiği için derse alınmadığı ileri sürülmüş, bu olayı öğrenen İsmail Devrim'in o gün oğluna pantolon aldığını ancak eşine, “Ben oğluma okul kıyafeti alamıyorsam niye yaşıyorum” dediği iddia edilmişti. Baba, ertesi gün banyoda ölü bulunmuştu.

Yeğeni, amcası hakkında medyaya yansıyan bilgilerin kısmen doğru olduğunu söyleyerek şu bilgileri vermişti: “Ciddi bir ekonomik sıkıntı çekmiyordu. Eşine, ‘Oğluma bunu yaşattığım için kendimi affedemiyorum’ demiş.”

Olayın ardından valilik ve savcılık tarafından Devrim'in oğluna pantolon alamadığı için intihar ettiği yönündeki iddialar yalanlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN