Kılıçdaroğlu: Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru olmaz

Kılıçdaroğlu: Seçimin
ertelenmesini konuşmak
bile doğru olmaz

Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliği, sandıklara kamera konulması ve İşçi Partisi ile ittifak konusunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye Barolar Birliği'nin 2015-2016 Adli Yılı Açılış Törenine katılan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Törenin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, vatandaşların özellikle sandıklara sahip çıkması gerektiğini belirterek seçim güveniliği konusuna değindi. Kılıçdaroğlu, sandıklara kamera konulması tartışmasına ise ''Sandıklara kamera konulabilir bizim bir itirazımız olmaz" diyerek alınacak önlemi olumlu karşıladığı ifade etti.

''Karar alınmıştır, seçime gidilecektir''

Seçimin ertelenmesini konuşmanın bile doğru olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı, "Demokrasiye inançsızlıktır. Karar alınmıştır. Seçime gidilecektir. Eğer daha az oy alacağız diye telaşları korkuları varsa o zaman geleceği iyi okumamışlardır. Bir düşüşe gelmişlerdir. Düşeceklerdir gideceklerdir.

''İttifak söz konusu değil''

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile görüşmesinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "İttifak söz konusu değil. Perinçek ile güzel bir görüşme yaptık" dedi. Bir gazetecinin Perinçek'in görüşmede herhangi bir teklifinin olup olmadığını sorması üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Evet oldu. Değerlendiriliyor" diye yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN