Hacı Sabancı'yla yollarını ayıran Özge Ulusoy açıklama yaptı

Hacı Sabancı'yla yollarını ayıran Özge Ulusoy açıklama yaptı

6 yıllık ilişkilerini sürpriz bir şekilde sonlandıran Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık hakkında ilk kez konuşan Ulusoy "Sonu yoktu!" dedi.

Manken Özge Ulusoy ile iş adamı Hacı Sabancı’nın ayrıldığı ortaya çıktı. 6 yıllık ilişkilerini noktalayan çift, ayrılığın ardından sessizliğe bürünürken Özge Ulusoy’un yakın dostlarına “Bu ilişkinin sonu yoktu. Beraberliğin evliliğe gitmeyeceğini gördük, ortak bir kararla yollarımızı ayırdık” dediği öğrenildi.

Sabancı’nın 115 bin dolarlık tektaşla Özge Ulusoy’a evlenme teklif ettiği ve ‘Evet’ yanıtı aldığı iddialarının hemen ardından çiftin ayrılık kararı alması hayranlarını şoke etti. Ayrılığın ardından Ulusoy ve Sabancı’nın sosyal medya hesaplarından birbirlerine ait fotoğrafları silmemesi ‘Aşk bitmedi’ olarak yorumlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN