Özge Ulusoy: Doğru zaman geldiğinde evleneceğiz

Özge Ulusoy: Doğru zaman geldiğinde evleneceğiz

Özge Ulusoy, bir dergiye özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hacı Sabancı ile evlilik için doğru zamanı beklediklerini belirten Ulusoy "Şu an çok yoğunuz" dedi.

Özge Ulusoy özel hayatları ve kariyer serüveniyle ilgili sırlarını MAG okurları için paylaştı. Biraz yaş almanın kadınlara iyi geldiğini belirten Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile bir süredir devam eden ilişkilerine ve evliliğe dair soruları da samimiyetle yanıtladı.

Gündemden düşmeyen, hemen hemen her davette karşılaştığımız, neredeyse her projenin içinde bir şekilde yer alan Özge Ulusoy'un yaşam öyküsünü dinlesek biraz...

Artık az çok biliyorsunuz aslında... Ankara doğumluyum, 20’li yaşlarımın başında İstanbul'a geldim. Hacettepe Üniversitesi’nde başladığım bale eğitimimi Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamladım. Sonrasında ise Yeditepe Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi bölümünü bitirdim. Ablamın da ısrarıyla Elite Model Look yarışmasına katıldım ve ardından yavaş yavaş bu sektöre girmeye başladım. Daha sonra Miss Turkey ile bu yola tam olarak çıkmış oldum.

Bildiğimiz kadarıyla ailenizde, eğitim konusu en önemli konu... Sen de iki üniversite bitirdin... Peki, senin mesleğinin sanatla ilgili olması ve ardından modelliğe yönelmiş olmana aileden gelen yorumlar nasıldı?

Aslında modellik yapmanın şartı ikinci üniversiteyi bitirmekti. Ailem eğitim konusunda gerçekten çok hassas ve iyi ki de öyleler. Ablam şu an Bahçeşehir Üniversitesi’nde doçent olarak çalışmalarına devam ediyor. Ailem beni kararlarımda her zaman destekledi hatta babam aile de doktor, mühendis çok var, bir tane de sanatçı olsun derdi... Okuduğum mesleği şu an yapamasam da bu yapmayacağım anlamına gelmiyor çünkü, işimi çok seviyorum.

DİSİPLİNİ RUS HOCALARDAN ALDIM

Öğrencilik yıllarını nasıl özetlersin? Başarılı mıydın, ders çalışmayı sever miydin?

Konservatuvara çok erken yaşta başlandığı için benim eğitimim normalden biraz daha farklıydı. Rus hocalar, onların sert ve ağır disiplinli ortamında eğitim almak çok zordu ama şimdi, iyi ki öylelermiş diyorum. Onlardan aldığım o disiplin hiç değişmedi, hala çok disiplinliyimdir.

Peki okul hayatında da okulun en çok beğenilen, en gözde kızlarından mıydın?

Hiç değildim. Ergenliğimde çok da güzel olduğum söylenemez. Biraz yaş almak bence kadınlara iyi geliyor, en azından benim için öyle oldu...

ESTETİK OPERASYON GEÇİRMEDİM

Herhangi bir estetik operasyon geçirdin mi?

Hayır, hatta hayatımda hiçbir operasyon geçirmedim. Geçenlerde yakın bir arkadaşım ameliyat oldu, o kadar korktum ki... Allah kimseye gerektirmesin, çok korkuyorum. Ama estetik olarak bir yerimi beğenmesem, korkumu da yenebilirsem estetik yaptırır bunu da çekinmeden söylerim. Şu an için sağlıklı beslenmek ve bakım yapmak benim için gayet yeterli...

Sakatlandıktan sonra baleyi bırakınca modelliği tercih etme sebebin ne oldu? Şu an bale yapmayı özlüyor musun?

Baleyi hep özlüyorum ama talihsizlik işte; o kadar yıl eğitim alıp sakatlık geçirmek... Sakatlıktan sonra üzerinizde korkusu kalıyor, eskisi kadar özgür hareket edemiyorsunuz. Hayat işte, ne getireceği belli olmuyor ama her işte de bir hayır oluyor gerçekten...

Bir anda yıldızının parlaması, farklı iş alanlarında basamakları hızla tırmanmaya başlaman, bu kadar tanınan ve sevilen bir yüz haline gelmen... Nasıl gelişti tüm bu süreç?

Miss Turkey’den sonra Survivor da bana çok şey kattı. Neredeyse 10 yıldır bu sektördeyim, bir günde ünlü olmadım çok emek verdim gerçekten... İşimi büyük bir özenle ve severek yapıyorum ve bu da başarıyı getiriyor...

Hep bu kadar zayıf mıydın? Nasıl koruyorsun formunu?

Ben aslında yediğim zaman kilo alan bir insanım, bu yüzden hep kontrollüyümdür ama annem de, ablam da 36 beden. Genetik olarak da bir incelik var yani...

Herkesin çok beğendiği Özge Ulusoy'un yüzünde veya vücudunda beğenmediği bir yer var mı?

Ayaklarım  güzel değildir ama ben onları çok severim. Bale çok zorlayıcı bir sanat dalı olduğu için parmaklarım deforme oldular ama hep o günleri aklıma getiriyorlar.

17-02/09/4_d.jpg

BİRBİRİMİZİ TANIYARAK SEVDİK

Hacı Sabancı ile yollarınız nasıl kesişti? Karşılıklı olarak "ilk görüşte aşk" diyebilir miyiz?

Ortak arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık. İlk görüşün de etkisi vardır mutlaka ama biz daha çok tanıyarak sevdik.

Aşkını birkaç kelimeyle ifade etmeni, onu birkaç kelimeyle tarif etmeni istesek, hangi kelimeleri seçersin?

En yakın arkadaşım, eğlenceli ve saygın.

Bir Akrep burcu olarak ilişkide kıskanç ve zor bir kadın mısın?

Akrep burcuyum ama burcumun çok fazla özelliğini taşımıyorum sanırım. Mesela kıskançlığım neredeyse hiç yoktur.

Peki yakın gelecekte evlilik, çocuk, kısacası aile kurmak gibi planlar, konuşmalar var mı aranızda?

Şu an ikimiz de çok yoğun çalışıyoruz. Doğru zaman geldiğinde bu zaten olacaktır ama şu an değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN