Hadi 23 Kasım ipucu ve cevabı: Senede bir gün efsane indirimler yapılan sektörün adı nedir?

Hadi 23 Kasım ipucu ve cevabı: Senede bir gün efsane indirimler yapılan sektörün adı nedir?

Hadi 23 Kasım ipucu yayınlandı. Hadi yarışmasının Instagram sayfası üzerinden yayınlanan soru şöyle: "23 Kasım’da dünyada ve ülkemizde efsane indirimlerle alışveriş yapılır. Bugünün ipucu, ticaretin elektronik ortamlarda gerçekleştirildiği bir sektörden geliyor." şeklinde verilen Hadi ipucunun cevabı şu şekilde... İşte Hadi ile ilgili detaylar

Hadi yarışmasında merakla beklenen ipucu sorusu belli oldu. Hadi oyununu yakından takip edenler ipucunun cevabını araştırmaya başladı. Hadi yarışmasında günün ipucu, günün anlamına yönelik oldu. İşte Hadi 23 Kasım ipucu ve cevabı...

Hadi ipucu sorusu yayınlandı ve Hadi oyununu yakından takip edenler ipucunun cevabını araştırmaya başladı. Hadi yarışmasında günün ipucu, günün anlamına yönelik oldu. Senede bir gün efsane indirimler yapılan sektörün adı nedir sorusunun cevabı haberimizde….

18-11/23/1898881-f8ffob.jpg

23 KASIM HADİ İPUCU CEVABI: E-TİCARET

Bugünün ipucu, ticaretin elektronik ortamlarda gerçekleştirildiği bir sektörden geliyor, ipucunun cevabı E-Ticaret sektörü.

HADİ NEDİR?

Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN