Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir?

Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir?

Hadi 30 Kasım ipucu sorusu soru ekibi tarafından açıklandı. Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir? Hadi sorusunun cevabı ve sorunun detayları haberimizde.

Hadi 30 Kasım ipucu sorusu açıklandı. Hadi ipucu olarak 'Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir?' sorusu yayınlandı. Hadi sorusunun cevabı haberimizde. Hadi yarışması bu gün öğle saatlerinde 12.30'da kullanıcılarla buluşacak.  Hadi 30 Kasım ipucu sorusu Haliç kıyısındaki park oldu. 

HADİ 30 KASIM İPUCU SORUSU

Hadi 30 Kasım ipucu sorusu soru ekibi tarafından açıklandı. Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir? Hadi sorusunun cevabı ve sorunun detaylarını yarışmacılar için derledik.

Hadi sosyal medya hesabı Instagram'da yayımlandığı ipuçları ile kullanıcılara yardımcı oluyor. Bu gün Hadi ekibi 'Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir?' ipucunu paylaştı. 

18-11/30/hadi-halic-kiyisinda-bulunan-parkin-adi.jpg

HALİÇ KIYISINDA BULUNAN PARKIN ADI NE?

Hadi yüz binlerce kullanıcı tarafından kullanılıyor. Turkcell'in ön plana çıkan uygulaması Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir? sorusunu sordu. Hadi ipucu Instagram hesabında yayımlandı.

Haliç kıyısında bulunan parkın adı nedir?

Yanıt: Hasköy parkı

HADİ 29 KASIM 20.30 İPUCU

SORU:hadi bu akşam Tadım’ın katkılarıyla 20.30’da! Ödül Tadım’dan 20.000 TL. Kuru yemişler protein, vitamin ve mineral açısından çok zengin gıdalardır. Bugünkü ipucumuz böyle bir kuru yemişten geliyor. Dizi veya maç izlerken çokça tüketilen, yedikçe bağımlılık yapıp bırakılamayan kuru yemişin hangisi olduğunu bilen var mı?

CEVAP: Çekirdek

HADİ 29 KASIM 20.30 JOKER KODU

Hadi bu akşam Tadım Özel Yarışması ile 20:30’da. Ödül Tadım’dan geliyor 20.000?! Tadım’ın size bir de sürprizi var. 10.000 joker bugün Tadım Instagram sayfasında sizi bekliyor olacak Takipte kalın.

HADİ 29 KASIM İPUCU 12.30

SORU:hadi bugün Yeni Ford Focus’un katkılarıyla 12.30’da! Ödül Yeni Ford Focus’tan 10.000 TL. Dört silindirli ilk otomobil 1890 yılında yapıldı. İpucumuz bugün elektrikli modellerini kullanmaya başladığımız otomobillerin tarihinden geliyor. İlk seri üretim otomobil olan Ford Model T’yi üreten mühendisin ismini bilen var mı?

CEVAP: Henry Ford'dur.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN