Hamas'tan Hizbullah'a taziye

Hamas'tan Hizbullah'a taziye

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin el-Kassam Tugayları, Lübnan'da IŞİD tarafından düzenlenen ve 44 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısının ardından Hizbullah'a taziye mesajı gönderdi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin el-Kassam Tugayları, geçtiğimiz hafta IŞİD tarafından Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen ve 44 kişininin yaşamını yitirdiği intihar saldırısı dolayısıyla Hizbullah Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah'a taziye mesajı gönderdi.

IŞİD için "hariciler" ve "kara bela" ifadelerinin kullanıldığı mesajda, örgütün yükselişinin incelenmesi gerektiği vurgulandı.

IŞİD, Beyrut'ta "Hizbullah'ın kalbi" olarak nitelenen Dahiye bölgesinde düzenlenen saldırı, Lübnan'da 1990 yılından bu yana gerçekleştirilen en kanlı eylem olarak kaydedilmişti. Canlı bombayı farkederek üzerine atlayan bir kişi, ölü sayısının çok daha yüksek olmasını engellemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN