Havalimanı görevlisi bir yolcuyu yumrukladı

Havalimanı görevlisi bir yolcuyu yumrukladı

Fransa'da bir havalimanı çalışanı 13 saat süren ertelemeyle ilgili şikayette bulunan bir yolcuyu yumrukladı. Yumruklanan yolcu o sırada kucağında bebeğini taşıyordu. Tam o an çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Fransa'da Nice havalimanında İngiliz EasyJet havayolu şirketinin bir yolcusu, havalimanı çalışanı tarafından yumruklandı.

Adam önce ailenin yanın ayaklaştı, ardından uçuşlarının 13 saattir ertlenmesiyle ilgili şikayette bulunan adama yumruk attı. Üstelik adamın kucağında bebeği vardı.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülere tepki yağıyor. Yumruk atan çalışanın, Nice havalimanında engelli yolcuların uçağa iniş binişlerini sağlayan Fransız Samsic isimli firmanın bir çalışanı olduğu belirtiliyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN