Aksa’ya ‘Göz Bebeği’ gibi baktı

Aksa’ya ‘Göz Bebeği’ gibi baktı

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Muhsin Jak Kilby’in “Göz Bebeğimiz Aksa” sergisi Türkiye’de sergilenecek. Sergi 15-16 Eylül tarihleri arasında Eyüpsultan Kültür Merkezi’nde gezilebilecek.

İngiltere’de yaşayan Fotoğraf sanatçısı Muhsin Jak Killby’in “Göz Bebeğimiz Aksa” sergisi Beytülmakdis Çalışmaları Vakfı’nın Eyüpsultan Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği, 18. Uluslararası Beytülmakdis Akademik Sempozyumu sırasında sanatseverlerle buluşacak.

Londra’da yaşayan, resim, tiyatro, dans, müzik, portre ressamlığı, mimari, haber & makale ve röportaj fotoğrafçılığı gibi birçok alanda çalışmaları bulunan fotoğraf sanatçısı Muhsin Jak Killby’in Caz, Afrika müziği, Kudüs, Filistin problemleri hakkında çeşitli yayınlarıyla da tanınıyor.

Killby, sergi boyunca İstanbul’da olacak. Sergi, 15-16 Eylül tarihlerinde Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde görülebilecek.

KAMERAM ELİMDE SEYAHAT EDECEĞİM

Kilby’nin fotoğrafları - The Guardian, Independent, Telegraph ve Times gibi prestijli İngiliz gazetelerinde basıldı ve Time Out, The Wire, West Africa ve fRoots(Folk Roots) gibi sayısız dergi ve 100’den fazla kitapta fotoğrafları yayımlandı. Yer aldığı bir çok karma serginin yanında, “A Slice of Life – Ghana” adlı kişisel sergisi Londra, Afrika Center’da yapıldı. BBC TV’de sergilenen seçme eserleri, Londra ICA (Institue of Contemporary Arts) ve Commonwealth Enstitüsü dahil olmak üzere Birleşik Krallık’ın birçok yerinde sergilendi. “

“Palestine – The Holy Land / The Steadfast / The Believers” sergisi, dört kıtada 20’den fazla ülkede sergilendi. “Islamic Jerusalem: The Land of the Prophets” çalışması İskoçya Dundee şehrindeki Al-Maktoum Enstitüsünde daimi olarak sergilenmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN