Alperen Duymaz'ın sevgilisi Burcu Özbek kimdir?

Alperen Duymaz'ın sevgilisi Burcu Özbek kimdir?

Bodrum Masalı adlı dizide tanışan tanışıklıklarını ilerleten ikili Burcu Özbek ve Alperen Duymaz sevgili olmuşlardı. Uzun süredir beraber olan ikili ayrılma kararı aldı. Herkes tarafından beğeniyle takip edilen çift Alperen Duymaz ve Burcu Özbek ani bir kararla ayrıldılar. Çukur dizisinde yeni bir rolle ekranlara gelen Alperen Duymaz'ın şimdi ayrılma kararı alması ise akıllarda soru işareti getirdi. Şimdi herkes Burcu Özbek kimdir bunu merak ediyor. Burcu Özbek kimdir hayatı ve yaşı...

Burcu Özbek kimdir herkes bunu merak ediyor. Uzun süredir Alperen Duymaz ile sevgili olan Burcu Özbek ani bir kararla ayrıldılar. Ayrılık kararını gazetecilere açıklayan Burcu Özbek "Siz henüz duymadınız mı biz ayrıldık" demesinin üzerine herkes Alperen Duymaz sevgilisi Burcu Özbek kimdir bunu merak ediyor. Biz de haberimizde Burcu Özbek kimdir hayatı ve yaşını sizler için derledik. 

BURCU ÖZBEK KİMDİR?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. 26 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır. Bu dizide canlandırmış olduğu Huricihan Sultan karakteriyle dikkatleri çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızı dizisindeki Nazlı Yılmaz karakterini de hayatının dönüm noktası olarak adlandıran Burcu Yılmaz Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer almıştır.

Oyuncu Burcu Özberk; sadece Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Coca Cola ve Yedigün reklamlarında da oynayan Burcu Özberk; Ayyar Hamza, Kuşbakışı Kabare, Mahbect abla, Kırmızı Başlıklı Kız ve Yol arkadaşları adlı tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Burcu Özberk; 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Spor ödüllerinde yılın sosyal medyada en sevilen ünlü ismi ödülünü kazanmıştır.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır.

Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca Star Tv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN