Bir dönemin çocuk yıldızıydı... Acı haber geldi: Dizi sektörünü kahreden haber

Bir dönemin çocuk yıldızıydı... Acı haber geldi: Dizi sektörünü kahreden haber

Dizi sektörü bugün kahreden bir haberle sarsıldı. Uzun zamandır kanser tedavisi gören, bir dönemin çocuk yıldızından ne yazık ki acı haber geldi. İşte, genç yaştaki vedasıyla herkesi sarsan o isim…

ESMAGÜL KOÇAK

Bir zamanlar rol aldığı dizilerle dikkat çeken ve Türkiye’nin tanınan çocuk oyuncularından olan o isim genç yaşta yakalandığı kansere karşı yenik düştü. Henüz 33 yaşında olan oyuncunun ani vefatı sevenlerini yasa boğdu…

2000'li yılların başlarında ekranlarda fırtınalar estiren 'Seni Yaşatacağım' ve 'Baldız Geliyorum Demez' gibi dönemin popüler dizilerinde çocuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkan Batuhan Berkay Göksu, 33 yaşında kanserle verdiği mücadeleyi kaybetti. İstanbul'da 1 ay süren tedavi sürecinin ardından genç yaşta hayatını kaybeden Göksu, bir döneme damga vurmuştu.

batuhan-berkay-goksu-kimdir-1.jpg

KÜÇÜK YAŞTA BÜYÜK BİR KİTLE EDİNMİŞTİ

'Seni Yaşatacağım' dizisinde canlandırdığı "Can" karakteri ile hafızalara kazınan Göksu, Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin, Yetkin Dikinciler gibi değerli isimlerle birlikte kamera karşısına geçmiş, küçük yaşta büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Daha sonra 'Baldız Geliyorum Demez' dizisiyle ekranlarda boy gösteren genç oyuncu, oyunculuğa veda ettikten sonra yazılımcı olarak kariyerine devam etmişti.

batuhan-berkay-goksu-kimdir.png

BATUHAN BERKAY GÖKSU KİMDİR?

12 Mayıs 1990 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen Göksu, 2002 yılında 'Seni Yaşatacağım' dizisiyle adım attığı oyunculuk kariyerini, 'Baldız Geliyorum Demez' dizisi ile taçlandırmıştı. Oyunculuğu bıraktıktan sonra teknoloji dünyasına adım atan Göksu, 12 Nisan 2014'te Yasemin Göksu ile dünya evine girdi.

Bir süre önce kanser teşhisiyle mücadeleye başlayan Göksu, 10 Mart'ta tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Genç yaşta aramızdan ayrılan Göksu'nun vefatı, sevenlerini ve eski dizilerinin hayranlarını derinden üzdü. 2000'li yılların sevilen çocuk yıldızının erken vedası, onu ekranlarda izleyen ve takip eden herkesi yasa boğdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN