Hüsnü Çoban'a cilveli Meryem'den masaj

Hüsnü Çoban'a cilveli Meryem'den masaj

Arka Sokaklar dizisindeki cilveli Meryem kimdir? Cilveli Meryem karakterini canlandıran Demet Gül kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? arka Sokaklar dizisinin fanları tarafından merak edilen bütün bu soruların yanıtı haberimizde.

Arka Sokaklar dizisindeki cilveli Meryem kimdir? Hüsnü Çoban'ın yeni komşusu Cilveli Meryem diziye damga vurdu. Peki cilveli Meryem'e hayat veren Demet Gül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Demet Gül 'Hüsnü Çoban'ın mahallesine taşınan cilveli komşu 'Meryem'i canlandıracak. Arka Sokaklar dizisindeki son gelişmler ve cilveli Meryem ile ilgili tüm detaylar haberimizde. 

CİLVELİ MERYEM KİMDİR? 

14 Aralık cuma günü yayınlanacak olan Arka Sokaklar'da rol alan Cilveli Meryem'in kim olduğu araştırılıyor. Bu hafta Arka Sokaklarda mahalleye taşınan Cilveli Meryem izleyicilerin dikkatini çekti. Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna Demet Gül dahil oldu. Gül, 'Hüsnü Çoban'ın mahallesine taşınan cilveli komşu 'Meryem'i canlandıracak. Yayınlanan son bölüm fragmanında Hüsnü'nün evde Meryem'e masaj yaptırırken yakalandığı görülüyor. Peki Demet Gül kimdir? İşte Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı ve Cilveli Meryem hakkındaki detaylar haberimizde...

18-12/14/arka-sokaklar-cilveli-meryem-kimdir.jpg


DEMET GÜL KİMDİR?

1982 yılında Almanya'da doğan Demet Gül, Otto- Falckenberg-Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezun oldu. 2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteriyle Türkiye'de çıkış yapan Demet Gül ardından Eğlendirme Dairesi ve Aşk Laftan Anlamaz yapımlarında rol aldı. Almanya'da ise Mordkomission İstanbul serisi ve Notruf Hafenkante yapımlarıyla kitlelere ulaştı. 

Beyaz perdede ise bir çok ödüllü film Altın Ayı da prömyeri olan Almanya-Welcome to Germany filmiyle büyük başarı yakaladı. Anduni, Lovelab, Einmal Hans Mit Schafer Soße, hem senaryo, başrol ve yapımcılığı üstlendiği kısa film The House in the Envelope, 8 Saniye, Vergesst Mich Nicht, Küçük Esnaf, Müthiş Bir Film, Maide'nin Altın Günü filmlerinde de oynadı. Kendi yazdığı senaryoları da bulunan Demet Gül'ün rol aldığı tiyatro ve opera oyunları ise; Kanakstar, La Traviata, Der Wolf İst Tot, Battle of the Teutoburg Forest, Abduction from the Seraglio, Down Understanding, Hands Around, A Dream Play, Urteile. Son olarak oyuncu Keşke Hiç Büyümeseydik'te Şennur karakterini canlandırmıştır. Demet Gül, Arka Sokaklar 500. bölümde Hüsnü Çoban'ın oturduğu mahallede cilveli Meryem'i canlandıracak



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN