Kürşat Bumin kimdir? Ünlü gazetecinin hayatı hakkındaki ayrıntılar

Kürşat Bumin kimdir? Ünlü gazetecinin hayatı hakkındaki ayrıntılar

Kürşat Bumin hayatını kaybetti haberinden sonra vatandaşlar Kürşat Bumin kimdir sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kürşat Bumin'in araştırılan hayatına dair merak edilenler ve Kürşat Bumin'in neden hayatını kaybettiği yazımızda. İşte 'Kürşat Bumin kimdir?' sorusunun detaylı cevabı...

Kürşat Bumin kimdir? 71 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Kürşat Bumin’in hayatı, hastalığı, neden öldüğü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Tedavi gördüğü hastanede Kürşat Bumin'e dair merak edilen detaylar haberimizde...

Ailesi, 71 yaşındaki Kürşat Bumin’in tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini belirtti.

KÜRŞAT BUMİN KİMDİR?

Gazeteci ve yazar.

DTCF Felsefe Bölümününden mezun olan Bumin 1972- 1980 yılları arasında Paris'te siyaset felsefesine ilişkin çalışmalar yaptı ve çeşitli dergilerde makaleleri yayınlandı. 10 yıl Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde öğretim üyeliği görevinde bulundu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümü mezunu Bumin, siyaset felsefesi üzerine çalıştı.

10 yıl boyunca Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde öğretim üyeliği yapan Bumin, aynı zamanda ‘MedyaKronik’ ve ‘Otoriter Demagoji’ kitaplarının da yazarıydı.

Bumin, ‘Akil İnsanlar’ grubunun da üyesiydi. Kürşat Bumin, Yeni Şafak ve Diken’de de köşe yazarlığı yaptı.

KÜRŞAT BUMİN'İN HASTALIĞI NEYDİ? 

Gazeteci Kürşat Bumin bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hastaneden yapılan açıklamada kanser hastalığı ile mücadele eden Bumin'in bu nedenle hayatını kaybettiği belirtildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN