Masumiyet neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yeni yayın günü ve saati

Masumiyet neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yeni yayın günü ve saati

Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu'nun hikayesinden esinlenildiği iddia edilen Masumiyet dizisinin final yaptığı haberleri, sosyal medyaya gündem oldu. Bu akşam yayınlanması gereken 12. bölüm ekranlara gelmeyecek. İşte, Fox TV'nin kararı...

Masumiyet bu akşam var mı yok mu, merak konusu oldu. Zira, normal şartlarda çarşamba akşamları ekrana gelen Masumiyet dizisinin yerine Fox TV'de saat 20.00'de Bir Su Hikayesi belgeseli ve saat 21.00'de Kafalar Karışık sinema filmi yayınlanacak.

MASUMİYET DİZİSİ BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

24 Şubat 2021 yayın hayatına başlayan Masumiyet dizisi, ilk iki ay reyting listesinde üst sıralarda yer aldı. Fakat son dönemde düşen reytingler, beklentileri karşılamamaya başladı. Zira, güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapım maliyetleri, izlenme oranlarına bağlı olarak alınan reklamlardan elde edilen gelirlerle sağlanıyor. Reyting kaybı demek, daha az reklam ve daha az gelir anlamına geliyor. Son durumla ilgili olarak yeni bir karar alan Fox TV, Masumiyet dizisini pazartesi akşamları yayınlama kararı aldı. Bu hafta Ramazan Bayramı olması dolayısıyla Masumiyet'in 12. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek.

MASUMİYET 12. BÖLÜM 1. FRAGMAN

12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu'nun hikayesinden esinlenildiği iddia edilen Masumiyet dizisinin 12. bölümü, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de seyircisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Masumiyet tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e göz atmak mümkün.

Masumiyet son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: İsmail'in olay gecesi, olay yerinde olduğunun ortaya çıkması, şiddet gecesiyle ilgili tüm ezberleri bozar. Hale, adım adım İsmail'in sonuna yürürken, Ela ise kendi gerçeğinin peşinde İlker ile tehlikeli bir oyunun içindedir. Telefonun ucundaki suç ortağı tarafından yönlendirilen Ela'nın attığı yanlış adımlar onu hiç istemediği sonuçlara götürür. İrem ve Cenk arasındaki tek taraflı gerilim giderek tırmanırken, İrem burun buruna geldiği gerçeklerin acısıyla yeni bir karar alır. Diğer yanda, Bahar ve Harun iş birliği, Ilgaz cephesini köşeye sıkıştırmaya devam eder. Hale'nin İsmail düğümünü tamamen çözmesiyle tüm dengeler değişir, artık polisin hedefinde yeni bir isim vardır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet 12. bölüm özeti: Hale'nin planıyla köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf etmek ve teslim olmak zorunda kalır. İsmail'in şok itirafıyla yer yerinden oynarken, Umut'un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesiyle davanın seyri değişir. Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılır, birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanlar arasında arafta kalır. İsmail'in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker için ise vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma vaktidir. İsmail'in yıllarca gözlerden saklamayı başardığı hastalıklı dünyası göz önüne serilirken İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler bir kez daha değişir. Harun'un gizli gündemleri ise saklı kalmış bambaşka gerçekleri su yüzüne çıkarmak üzeredir.

MASUMİYET 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay'ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Deniz Çakır (Bahar Yüksel), Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun), Hülya Avşar (Hale Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel), Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), Deniz Işın (İrem Orhun), Tolga Güleç (Timur Yüksel), Selen Uçer (Yelda Demirci), Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel), Asena Keskinci (Hande Hancı), Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel), Ozan Kaya OktuNeslihan Arslan gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN