Müzik piyasasında tarihi Beyonce yazıyor: Country zirvesine yerleşen ilk siyahi şarkıcı oldu

Müzik piyasasında tarihi Beyonce yazıyor: Country zirvesine yerleşen ilk siyahi şarkıcı oldu

Amerikan müzik piyasasının kraliçesi Beyonce, başarılarını her alanda devam ettiriyor. Yıllardır R&B listelerinin zirvesinden inmeyen şarkıcı, country denediği yeni şarkısıyla da müzik listesinde birinci olarak, müzik tarihinde country müzik listesinde zirveye yerleşen ilk siyahi şarkıcı oldu.

Dünyaca ünlü Grammy ödüllü R&B yıldızı Beyonce, farklı müzik tarzlarını denemeye devam ediyor. Son olarak elektronik dans albümü Reneissance'ı yayınlayan Beyonce, country denediği yeni şarkısı "Texas Hold 'Em" ile de ABD'de müzik listesinin zirvesine yerleşti.

NTV'de yer alan habere göre Beyonce, müzik tarihinde country müzik listesinde 1. sıraya yerleşen ilk siyahi şarkıcı oldu. Beyonce'nin diğer country şarkısı "16 Carriages" ise Billboard listesinde 9. sıraya yerleşti.

Beyonce, country ve R&B/Hip-Hop listelerinde aynı anda zirveye yerleşen ilk kadın oldu.

Daha önce Morgan Wallen, Justin Bieber, Billy Ray Cyrus ve Ray Charles, iki listede de zirveye yerleşmeyi başarmıştı.

ALBÜM 29 MART'TA GELİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Super Bowl'a katılan Beyonce, Rönesans üçlemesinin ikinci albümünün 29 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu. "Texas Hold Em" ve "16 Carriages" adlı iki yeni single Rönesans Part II'nin country temalı olacağını gözler önüne serdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN