Renee Zellweger'i görenler şaşırdı

Renee Zellweger'i görenler şaşırdı

Ünlü Hollywood yıldızı Renee Zellweger sürekli geçirdiği estetik operasyonlar sebebiyle tanınmaz hale gelmeye devam ediyor. Basına yansıyan yeni fotoğraflarda Zellweger'in dudaklarına dolgu yaptırdığı ve yüzünü gerdirdiği ortaya çıktı.

'Bridget Jones' serisinin yıldızı Renee Zellweger, son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor. 47 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki bir kahveciden çıkarken objektiflere takıldı. Şapka ile yüzünü gizleyen ünlü oyuncunun, dudaklarına dolgu yaptırdığı, yüzündeki ve boynundaki kırışıklıklardan da tamamen kurtulduğu görüldü. Bir hayli kilo veren Zellweger'in, şöhreti yakaladığı 'Jerry Maguire' ve 'Bridget Jones' filmlerindeki görüntüsünden eser yoktu. Son olarak 2014'te kapsamlı bir estetik operasyon geçiren Zellweger, yüzünü neredeyse tamamen değiştirmesiyle gündeme gelmişti. Yanaklarını gerdirten ve kaşlarını kaldırtan Zellweger'i, katıldığı etkinlikte kimse tanıyamamıştı! Güzel yıldız, hakkındaki eleştirileri aptalca bulduğunu söylemiş ve "Bu, hayatımın değil, işimin bir parçası" demişti.

16-05/25/renee.Jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN