Renee Zellweger hakkında çıkan estetik iddialarını ilk kez yanıtladı

Renee Zellweger hakkında çıkan estetik iddialarını ilk kez yanıtladı

Ünlü Hollywood yıldızı Renee Zellweger hakkında çıkan estetik iddialarını ilk kez yanıtladı.

2014 yılında katıldığı bir davette çekilen fotoğraflarıyla gündem olan Renee Zellweger, yüzünü tamamen değiştirmek için estetik operasyon geçirdiği iddialarını reddetti.  

Huffington Post'a mektup yazan ünlü oyuncu, "Kimseyi ilgilendirmez, ama yüzümü değiştirmeye karar verdiğim ve göz ameliyatı olduğum haberleri doğru değil. Saygın gazeteciler bunu bir tartışma konusu haline getirdi ve asılsız haberler insanların eğlencesi haline geldi. Bu tip şeyler kadınlara karşı nasıl bir çifte standart uygulandığının göstergesi" ifadelerini kullandı.

'Bridget Jones'un Günlüğü' filmi ile tanınan 47 yaşındaki ABD'li aktris, "Çok zayıf, çok şişman, yüz gerdirme skandalı, çirkin ayaklı... Belki de bu başlıklarla insanların nasıl aşağılandığını ve yeni jenerasyonun eşitlik adına bu haberlerden neler öğrendiğini konuşma zamanımız gelmiştir" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN