Saçın hızlı uzamasının formülü bulundu! Uzun, parlak, gür saçlarınızla Rapunzel'i kıskandıracaksınız: İşte saçları uzatan maske

Saçın hızlı uzamasının formülü bulundu! Uzun, parlak, gür saçlarınızla Rapunzel'i kıskandıracaksınız: İşte saçları uzatan maske

Saçların hızlı uzamasının formülü bulundu! Tamamen doğal mazlemelerle hazırlayacağınız bu maskeyle saçlarınızı hızlar uzatabilirsiniz! Uzun, parlak, gür saçlarınızla Rapunzel'i kıskandıracaksınız! İşte size evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz hızlandırıcı saç maskesinin detayları...

Uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak herkesin hayalidir. Doğanın bize sunduğu mucizelerden biri olan bu saç maskesi ile saçlarınıza hızlı bir uzama ve parlaklık kazandırabilirsiniz.

SAÇI EN HIZLI NE UZATAN MASKE TARİFİ

5 Adımda Etkili Saç Uzatan Maske Kullanımı

MALZEMELER

Yarım avokado

2 yemek kaşığı hindistancevizi yağı

1 yumurta sarısı

1 yemek kaşığı bal

YAPILIŞI

Yarım avokadoyu bir kaseye alın ve iyice ezin. Avokadonun içinde bulunan doğal yağlar, saç tellerini derinlemesine besleyerek uzamasını destekler.

2 yemek kaşığı hindistancevizi yağını avokado püresine ekleyin. Hindistancevizi yağı, saç derisini besler ve saçın uzamasını destekler.

1 yumurta sarısını karışıma ekleyin. Yumurta sarısı, saç tellerini güçlendirir ve sağlıklı uzamalarını destekler.

1 yemek kaşığı balı ekleyin. Bal, saçları nemlendirir ve parlaklık kazandırır. Aynı zamanda saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur.

NASIL UYGULANIR?

Saçların uzamasına yardımcı olan patates maskesi - Cilt Bakımı

Elde ettiğiniz karışımı saç derisine ve uçlarına masaj yaparak uygulayın. Saçlarınızı bir bone ile kapatın ve 30-45 dakika bekleyin.

Maskeyi ılık su ile nazikçe durulayın. Ardından hafif bir şampuan kullanarak saçlarınızı yıkayın.

Bu hızlandırıcı saç maskesini haftada bir veya ihtiyaca göre uygulayarak, saçlarınızın doğal güzelliklerini ortaya çıkarabilir ve sağlıklı uzamasına destek olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN