Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal çifti 25 yıllık evliliğini bitiriyor

Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal çifti 25 yıllık evliliğini bitiriyor

25 yıllık evliliklerinde örnek gösterilen ünlü çift, boşanıyor. Sosyal medyada kızlık soyadını kullanmaya başlayan Etkin Ünal, ‘Ayrılık nedenimiz, fikir ayrılıklarımız’ dedi.

Spor dünyasının parmakla gösterilen çifti Etkin ile Tugay Kerimoğlu'nun 25 yıllık mutlu evliliğinde sona gelindi. Etkin Hanım, ayrılık sinyallerini instagram'da 'Kerimoğlu' soyadını değiştirip genç kızlık soyadı 'Ünal'ı kullanmaya başlayarak ve eşiyle olan tüm fotoğraflarını silerek verdi. Etkin Kerimoğlu, dün yaptığı özel açıklamayla eski Milli futbolcu ile boşanacaklarını duyurdu. Berke ve Melissa adında iki çocukları bulunan çiftten Etkin Hanım, bazı fikir ayrılıklarından dolayı boşanma kararı aldıklarını dile getirdi. Etkin Kerimoğlu; yıllarca Galatasaray, Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers'ta forma giydikten sonra teknik adamlığa soyunan Kerimoğlu'dan boşanırken maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmayacak.

MANİDAR PAYLAŞIM

Geçtiğimiz aylarda teknik direktörlüğü de bırakan Tugay Kerimoğlu ile en kısa sürede boşanacaklarını belirten Etkin Hanım, davayı önümüzdeki günlerde açacaklarını ifade etti. Dün manidar bir paylaşım yapan Etkin Hanım'ın şu sözlerinden sonra gözler eşi Tugay Kerimoğlu'na çevrildi: "Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyemem, ben kula kulluk da edemem. Yalan, dolan, düzgün yaşamayı beceremeyen uzak dursun!" Tugay Kerimoğlu'nun instagram hesabını kapatması da dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN