Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den yeni dizi sinyali

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den yeni dizi sinyali

'Çalgı Çengi İkimiz' filminin oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi sinyali verdi: "Seneye bu zamanlar yüzde 90 bir dizimiz olacak inşallah."

Çalgı Çengi serisinin ikinci filmi olan Çalgı Çengi İkimiz filminin tanıtımı için Eskişehir’e gelen başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar ile buluşmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ikili, filmin çok iyi gittiğini belirterek, hayranlarına yeni bir dizi müjdesinin sinyallerini verdi. İkili şu açıklamalarda bulundu:
"Seneye bu zamanlar yüzde 90 bir dizimiz olacak inşallah. Ama nedir bilmiyoruz daha. Sadece dizi diyebiliriz onun ismine. Kim ne olacak, Ahmet Kural var mı, Murat Cemcir var mı, Selçuk Aydemir mi çekiyor, başka bir diziyle ortak bir yayın mı yapacağız hiç bilmiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN