Hrant Dink soruşturmasında 1 yüzbaşı, 2 astsubay için tutuklama istemi - Son dakika

Hrant Dink soruşturmasında 1 yüzbaşı, 2 astsubay için tutuklama istemi - Son dakika

Hrant Dink cinayeti soruşturmasında 1 yüzbaşı, 2 astsubay için tutuklama istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin İstanbul Jandarma istihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 şüpheli, emniyeteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Soruşturma Savcısı Gökalp Kökçü, ifadesi alınan şüpheliler yüzbaşı Ali B.S., Astsubaylar Eyüp T. ve Metean K.Y.'yi tutuklaması talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

9 JANDARMA TUTUKLANMIŞTI

Soruşturma kapsamında bugüne kadar dönemin 9 jandarma görevlisi tutuklanmıştı. Daha öncede Jandarma görevlisi Uzman Çavuş Abdullah Dinç, eski Uzman Jandarma Yusuf Bozca, dönemin Trabzon Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerinden Ergün Yorulmaz ve eski astsubay Emre Cingöz tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Önceki günde Trabzon İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli şüpheliler Volkan Şahin, Şeref Ateş, Okan Şimşek, Hüseyin Yılmaz ve Gazi Günay tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN