Ibrahimovic adım adım Premier Lig’e geliyor

Ibrahimovic adım adım Premier Lig’e geliyor

Paris Saint Germain'in 34 yaşındaki İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, "Zlatan, Premier Lig için hazır durumda ve hala orada oynayabilir" ifadelerini kullandı.

PSG ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Zlatan Ibrahimovic'in, Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan ve İngiliz takımlarının transfer listesinde yer alan 34 yaşındaki futbolcunun menajeri Mino Raiola da İtalyan basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyali verdi.

Menajer Raiola, "Ben, Zlatan'ı Premier Lig'de görmek isterim. Bence orası için hala güçlü ve yetenekli. İngiliz Ligi, Zlatan için en uygun yer" şeklinde konuştu.

Beckham da Ibra'yı istiyor

Özellikle İtalyan takımı Milan'ın ısrarla istediği yıldızın da tercihinin Premier Lig olduğu belirtilirken, İngiliz devleri Chelsea ve Manchester United'ın da Ibra ile yakından ilgilendiği ileri sürüldü. Bir diğer iddia ise Ibrahimovic'in, PSG 'den eski takım arkadaşı David Beckham'in sahibi olduğu Amerika Ligi takımlarından Miami'ye gideceği yönünde.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN