İdlib şehidi Gökhan Orhan'ın şehadet haberi ailesine ulaştı

İdlib şehidi Gökhan Orhan'ın şehadet haberi ailesine ulaştı

Esad rejimi tarafından İdlib'de gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan Gökhan Orhan'ın şehadet haberi Afyonkarahisar'daki ailesine verildi.

Esad rejimi tarafından İdlib'de gerçekleştirilen yoğun topçu ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan'ın Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki ailesine acı haber ulaştı.

İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yasin Evcin ile askeri yetkililer, Gökhan Orhan'ın (26) Ece Mahallesi Gülhan Sokak'taki evine giderek anne Fatma Orhan'a oğlunun şehadet haberini verdi.

ŞEHİDİN ANNESİ FENALAŞTI

Acı haberi alan Fatma Orhan, fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Daha sonra apartmana itfaiye ekiplerince, Türk bayrağı asıldı.

Şehadet haberinin duyulmasının ardından evin önüne gelen şehidin arkadaş, dost ve akrabaları, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

AFYONKARAHİSAR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN