İDO seferleri iptal edildi | Son dakika haberleri

İDO seferleri iptal edildi | Son dakika haberleri

Hava şartlarından dolayı bazı İDO seferleri iptal edildi. Yoğun yağış ve Fırtına dolayısıyla İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri yapılamayacak. Marmara Bölgesi’yle birlikte Bandırma Körfezi’ni etkisi altına alan rüzgar ve yağmur, Bandırma Limanı’nda ulaşımı aksattı. Peki hangi İDO seferleri iptal edildi?

İDO internet sitesinde yer alan duyuruya göre hava muhalefeti nedeniyle seferler yapılamayacak. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde rüzgar ve yağmur deniz ulaşımını aksatıyor. Marmara Bölgesi’yle birlikte Bandırma Körfezi’ni etkisi altına alan rüzgar ve yağmur, Bandırma Limanı’nda ulaşımı aksattı. Rüzgar ve sağanak yağmur sebebiyle İDO’nun bugün saat 16:00 Bostancı - Yenikapı - Bandırma deniz otobüsü ve 18:45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu. Bu arada limanda rüzgarın tesiriyle dev dalgalar oluşuyor. Sahili döven dalgalar, zaman zaman mendireği aşarak yürüyüş yolunu kapatıyor.

İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle 17.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü,18.25 Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü,18.30 Yenikapı - Bandirma hızlı feribot, 18.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü ve 18.30 Bostancı - Yenikapı / Marmara - Avşa deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

İDO SEFER SAATLERİ İÇİN TIKLAYIN...

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara denizindeki kuvvetli lodos nedeniyle hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerinde iptaller olduğunu açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN