Irak'ta 5 DEAŞ'lı öldürüldü

Irak'ta 5 DEAŞ'lı öldürüldü

Terör örgütü DEAŞ'ın, Irak'ın Enbar vilayetine bağlı Rutbe ilçesinde bulunan bir askeri karargaha düzenlediği saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada 2 asker ile 5 militanının öldüğü bildirildi.

Enbar Emniyet Müdürlüğünde görevli Yüzbaşı Ahmed ed-Duleymi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, DEAŞ'lı teröristlerin Rutbe ilçesinin batısındaki uluslararası kara yolu üzerinde bulunan Irak ordusuna ait gizli bir karargaha silahlı saldırı düzenlediğini söyledi.

Duleymi, "Saldırının ardından karargahta bulunan askerler ile DEAŞ militanları arasında yaşanan şiddetli çatışmada 2 asker öldü, 8 asker yaralandı." dedi.

Söz konusu çatışmada 5 DEAŞ militanının öldüğünü, örgüte ait 2 aracın da imha edildiğini aktaran Duleymi, verdiği kaybın ardından DEAŞ unsurlarının çekildiğini kaydetti.

ENBAR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN