"İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' belgesindeki ıslak imzada kumpas soruşturması tamamlandı

"İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' belgesindeki ıslak imzada kumpas soruşturması tamamlandı

"İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' belgesinde ıslak imzası bulunduğu iddiasıyla "kumpas" kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturmada 18 şüphelinin, ''gerçeğe aykırı bilirkişilik veya tercümanlık yapma'' ve ''silahlı terör örgütüne üye olma'' suçlarından hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İstanbul Milletvekili emekli albay Dursun Çiçek'e, Ergenekon davasında delil kabul edilen, "İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' belgesinde ıslak imzası bulunduğu iddiasıyla "kumpas" kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'e, Ergenekon davasında delil kabul edilen "İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' belgesinde ıslak imzası bulunduğu iddiasıyla "kumpas" kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan ve İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede, 18 şüphelinin, ''gerçeğe aykırı bilirkişilik veya tercümanlık yapma'' ve ''silahlı terör örgütüne üye olma'' suçlarından hapis cezası ile cezalandırılması talep ediliyor.
 
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN