İşadamı Murat Bayrak vefat etti

İşadamı Murat Bayrak vefat etti

Türkiye'nin ilk hava taksi şirketlerinden biri olan Sancak Air’in kurucusu Murat Bayrak 98 yaşında hayata veda etti.

Sancak Air’in kurucusu Murat Bayrak 98 yaşında hayata veda etti. Bu sabah evinde vefat eden Bayrak’in cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor. 1978'de Sancak Air adlı havacılık şirketini kuran Bayrak, Türkiye'nin ilk hava taksisini de hizmete sunan isim olmuştu.

15-11/23/screenshot_20.jpg
Adalet Partisi eski milletvekili olan işadamı Murat Bayrak, Sancak Tül'ün de kurucusuydu. Murat Bayrak 12 Eylül askeri darbesinin ardından Almanya’ya yerleşmiş, 3  yıl önce de Türkiye’ye dönmüştü.

Eski AP milletvekiliydi

Adalet Partisi eski milletvekili, Alparslan Türkeş’in yakın arkadaşı, ünlü işadamı 98 yaşındaki Murat Bayrak’ın ismi son olarak çocukları arasında yükselen miras tartışmasında gündeme gelmişti. Evin tek erkek çocuğu Mustafa Bayrak, dört kız kardeşine mirastan pay vermeyince, kızlar hukuk mücadelesi başlatmıştı. 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN