İşte Tarkan'ın evleneceği kız: Pınar Dilek

İşte Tarkan'ın evleneceği kız: Pınar Dilek

Tarkan'ın kız istemeye gittiği biliniyordu ancak evleneceği kızın kim olduğu konusunda teyit edilmiş bilgiler yoktu. O bilgiler netleşti... Türkiye, 2016'ya Tarkan bombası ile girdi...

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, 12 Aralık'ta Tarkan’ın kız istemeye gittiğini yazmış, Megastar’ın gönlünü fetheden kızın Almanya’da yaşadığını, gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu belirtmiş fakat ötesine dair teyit edilmiş bir bilgi yayınlamamıştı.

Eyüboğlu bugünkü yazısında eline bir istihbarat geldiğini ve bunu Tarkan’ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar’a, “Yengemiz bu mu?” diye sorduğunu; kendisine "“Evet, o... İsim de doğru, fotoğraflar da...” yanıtının geldiğini aktardı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısından ilgili bölüm: 

"Gelelim Tarkan’ın prensesinin kim olduğuna:

Adı Pınar, soyadı Dilek...

16-01/01/i_9000.jpeg

Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan’ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek...

16-01/01/pinar-dilek_9406.jpg

Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016’nın ilk aylarında olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN