Foça’da Kurumlararası Voleybol Turnuvası

Foça’da Kurumlararası Voleybol Turnuvası

İzmir’in Foça ilçesinde çeşitli kurumlardan 8 takımın katılımıyla, Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası düzenlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen turnuvada, Adliyespor, Foça Belediyespor, Jandarma Komando Okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlıkspor, Foça Devlet Hastanesi, Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumu ile Esnafspor takımları yer alıyor. 90 sporcu mesai bitiminin ardından 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu’nda başarı ve dostluk için ter döküyor.Etkinlikle ilçedeki kurumlarda çalışanların spor alışkanlıkları edinmesi ve sportif faaliyetlerinin sürdürülmesinin yanı sıra tanışma ve yakınlaşmanın sağlanması hedefleniyor. Maçları çok sayıda kurum çalışanıyla birlikte aileler de büyük heyecan içinde izliyor.11 Nisan 2018 tarihinde başlayan turnuvanın Mayıs ayının ilk haftası tamamlanması öngörülüyor.

İZMİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN