Jose Sosa Beşiktaş'tan neden ayrılmak istediğini açıkladı

Jose Sosa Beşiktaş'tan neden ayrılmak istediğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Jose Sosa, eşinin İstanbuL'da yaşamak istemediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın yıldızı Jose Sosa, Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.

Arjantinli futbolcu yaptığı açıklamada, "Eşim, İstanbul'da yaşamaktan korkuyor. Ben de çocuklarım için endişe duyuyorum. Futbol benim için ikinci planda. Ailemi korumak zorundayım. Havaalanında yapılan saldırıdan sonra ben ve ailem İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmesi yapmıyorum. İki tarafı da memnun edecek çözümler üzerine görüşüyoruz" dedi.

YA AC MILAN YA ARJANTİN

Şampiyonluğunda büyük katkısı olmasına karşın yeni sezonu problemlerle açan Jose Sosa’nın Milan’a ya da Estudiantes’e gitmek istediği öğrenildi.

Sezon açılışına ve idmanlara katılmayan tecrübeli oyuncunun, eşinin ülkesine dönme arzusu nedeniyle Arjantin’e sıcak baktığı vurgulandı.

Yıldız oyuncunun menajeri ise “Milan yıllık 2.2 milyon euro, Beşiktaş ise 1.9 milyon euro önerdi. İlk tercihi Milan, olmazsa Arjantin’e dönmek istiyor” açıklamasını yaptı. Bu arada tesislerde olmasına karşın idmanlara çıkmayan Sosa, teknik direktör Şenol Güneş’in hışmına uğradı. Güneş’in, tecrübeli futbolcuya “Antrenmanlara katılmıyorsan tesislere de gelme” restini çektiği ileri sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN