Necati Ateş transfer olmak istediği kulübü açıkladı

Necati Ateş transfer olmak istediği kulübü açıkladı

Türk futbolcunun önemli golcüleri arasında yer alan Necati Ateş, Antalyaspor'a geri dönmek istediğini açıkladı. 36 yaşındaki oyuncu, boş sözleşmeye imza atabileceğini Antalya'da yayın yapan bir yerel kanalda duyurdu.

Necati Ateş, Antalyaspor'da yeniden forma giymek istediğini resmen açıkladı. . Antalya'da yayın yapan Kanal V'ye konuşan 36 yaşındaki oyuncu 4.5 sene sonra yeniden kırmızı beyazlı formayı giymeyi istediğini söyledi ve Antalyaspor için boş sözleşmeye imza atabileceği açıkladı.

Antalya'yı çok sevdiğini belirten Necati Ateş'in yaptığı açıklamalar şöyle;

"Galatasaray'a transfer olurken, alacağımdan vazgeçmiştim ve Antalyaspor'la bağım hiçbir zaman kopmadı. Seve seve Antalyaspor'da oynarım. Transferimle ilgili bir görüşme olursa, kulüple para bile konuşmam. Çok sevildiğim ve sevdiğim bir yer. Antalyaspor'a mali açıdan hiçbir sıkıntı yaratmadan boş sözleşmeye imzayı atarım."

16-07/12/resized_58fa4-af535a05c6bf5dbd46457d726ec00186.jpg

Necati Ateş geçtiğimiz sezon Karşıyaka'da forma giydi. 26 maçta 5 gol atan tecrübeli futbolcu, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN