Kadıköy'de derbi bitiminde dostluk rüzgarları esti

Kadıköy'de derbi bitiminde dostluk rüzgarları esti

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı sonrası liderlik koltuğunun yeni sahibi olurken, kritik karşılaşmanın bitiminde de güzel olaylar yaşandı.

Hakem Deniz Ateş Bitnel'in bitiş düdüğüyle birlikte Fenerbahçe soyunma odasında dostluk rüzgarları esti.

Hürriyet'in haberine göre Bordo-mavili takımın yabancı yıldızları N'Doye, Cavanda ve M'Bia, Sarı-lacivertlilerin soyunma odasına gidip Nani ve Ba ile derin bir sohbete daldı.

Oyuncuların sohbeti ise geçmişte iki kulüp arasında yaşananların başka faktörlerden kaynaklandığını gösteriyordu. N'Doye, M'Bia ve Cavanda şunları söylüyordu:

'Artık dostluk konuşulsun'

Bize Kadıköy'ü hiç böyle anlatmadılar. İçeride ve dışarıda saldırıya uğrayacağımızı, olaylar olacağını söylediler. Büyük zorluklarla karşılaşacağımızı anlattılar. Ama şuan odanızdayız. En küçük bir sorun ile karşılaşmadık.

Trabzonspor'un Afrikalı oyuncularının sözlerine Nani ve Ba'nın yatını da benzer şekilde oldu.

Bize de sizi farklı anlattılar. Trabzon'da saldırıya uğruyor, her maçta polis eşliğinde stattan ayrılıyormuşuz. Bu tarz sıkıntılar sürekli oluyormuş. Sizin maçlarda sıkıntılar yaşandığını söylediler. Fenerbahçeli yöneticiler de bu dostluğu olumlu şekilde karşıladı ve 'Artık dostluk konuşulsun' dediler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN