Karaman’da Alparslan Türkeş Bulvarı asfaltlanıyor

Karaman’da Alparslan Türkeş Bulvarı asfaltlanıyor

Karaman Belediyesi tarafından, şehrin en önemli ulaşım güzergahlarından birisi olan Alparslan Türkeş Bulvarında başlatılan çalışmalarda sona gelindi

Alt yapısı tamamlanan bulvar üzerinde sıcak asfalt serimine başlandı.Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bulvar üzerinde başlatılan sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından yol tamamen trafiğe açılacak. Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bir süredir devam eden yol genişletme, yenileme ve düzenleme çalışmalarında çok şükür sona geldik. Baktığımız zaman şehrin en önemli güzergahı olan bu bulvar son derece estetik ve modern bir hale geliyor. Asfalt çalışmalarının hemen ardından yol trafiğe açılacak. Son olarak gerçekleştirecek olduğumuz peyzaj düzenlemeleri ile bulvar daha modern, daha güzel ve daha sağlam bir yapıya kavuşacak. Karamanımıza hayırlı olsun" dedi.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN